Om oss

Straume Mesterbygg AS ble etablert i 2002

I den spede begynnelse hadde SMB 4 ansatte med bred erfaring fra yrket, herav 1 byggmester og 3 svenner.

Bedriften har siden 2002 vokst jevnt og trutt i både ansatte og omsetning, og vi er idag en av de største tømrerbedrifter på Sotra.

Vi har en fantastisk gjeng ansvarsbevisste, punktlige og detaljorienterte medarbeidere, hvorav 8 er ansatte i administrasjonen og 38 arbeidere ute i felten. Vi har 7 byggmestere i bedriften.

KTI: I 2016 fikk vi 100% score i kundetilfredshetsmåling utført av Prognosesenteret. Dette ga oss førsteplassen for "Årets mest tilfredse kunder" på EAT markedet (for enkeltkunder som har egen tomt), i en måling utført blant 1000 bedrifter. Stolte og ydmyke takker vi de av våre kunder som ga oss toppscore!

Systemhus:

Siden 2003 har vi vært Systemhusforhandler på Sotra, Øygarden, Askøy og Bergen vest. Systemhus er  "Den raskest voksende huskjeden i Norge" og byr på flere ulike hustyper.

Vi har bygget en mengde varianter av Systemhus for våre kunder. Hustypene kan leveres som i katalog eller som tilpassede varianter. Se link for hustyper, og ta gjerne kontakt for et uformelt møte.

Under Systemhus kongressen i 2010 stakk vi av med den gjeveste prisen "ÅRESTS SYSTEMHUS MEDLEM".    

 I 2014 ble vi utnevnt som "Årets markedsfører" av Systemhus, og i 2015 vant vi "Årets selger" - priser vi setter stor pris på å motta, og som gjør at vi stadig ønsker å utvikle og forbedre oss.                                                       

Les gjerne mer om Systemhus på www.systemhus.no 

 

Gaselle bedrift:

Vi har oppnådd utmerkelsen "Gaselle bedrift"  hele 4 ganger, en utmerkelse vi setter veldig høyt. Siste utmerkelse er for året 2013, og vi er stolte over å kunne kalle oss Gaselle 2013.

Bedriften skal være en leverandør som har kompetanse til å gjennomføre hele prosessen fra tegning, prosjektering, bygging, samordning av underleverandører til overlevering av bygg med konstant fokus på god kvalitet, HMS og levering til rett tidspunkt. Implementering av nye byggeregler, materialer og miljøinnovative løsninger. 

© 2011-19 Straume Mesterbygg AS, forhandler av Systemhus | Innholdsoversikt