Våre tjenester

Straume Mesterbygg AS er i hovedsak en byggmester/ tømrerbedrift som bygger eneboliger, leilighetskompleks, offentlige bygg, næringsbygg og utfører tilbygg og rehabilitering.

 

Vi kan tilby en rekke spennende boliger fra Systemhus, der vi kan levere nøkkelferdig hus, bygging med egeninnsats eller som byggesett. Systemhus betyr ikke "ferdig hus" i den forstand at vi har veggene stående klare på lager. Vi tilpasser hvert enkelt hus i samråd med kunden, og foreslår gjerne løsninger som vi ser kan være smarte. 

Vi kan utføre tegning, prosjektering og byggesøknad der vi tar oss av søknadsprosess mot kommune og styrer hele byggeprosessen til ferdig bygg.

Betongarbeid, kjerneboring, flisearbeid og opparbeidelse av utearealer er også blant våre tjenester. Straume Mesterbygg AS har bygget alt fra kompliserte kirkebygg til utførelse av enkle rehabiliteringer av kjøkken og bad.

Produksjonen foregår hovedsaklig på byggeplass, men i våre lokaler her på Straume, bygger vi også yttervegger i "jigg". Dette gjør at vi kan produsere effektivt og nøyaktig i tørt klima, for så å sette sammen på byggeplass. Et stort fortrinn i fuktig vær.

Vi har egen betongavdeling som utfører flere tjenester innenfor betongarbeider. Ta kontakt på telefon 56 31 40 40 for mer informasjon. 

Din komplette leverandør av alle typer byggetjenester.

© 2011-19 Straume Mesterbygg AS, forhandler av Systemhus | Innholdsoversikt