Vi har lokale tømrere, betongarbeidere og dyktige prosjektledere

Som en av de største tømrerbedriftene på Sotra, kan vi tilby en rekke tjenester innen byggfaget. 

Med egen produksjonshall her på Straume bygger vi tørt, effektivt og nøyaktig. 

Nybygg med lang erfaring

Hvordan utnytte tomten best mulig, og hvordan få den boligen du drømmer til å passe tomten? Vi har erfaring med ulike tomter; flat tomt, skråtomt, bratt tomt, ulendt tomt. Det skal være trygt og forutsigbart å bygge bolig gjennom oss. Vi leverer oversiktlig leveransebeskrivelse over hva som er inkludert fra oss, og hva man må regne med kommer i tillegg til vår pris. Kvalitet setter vi høyt, både i arbeidet og produktene vi leverer. Slik at boligen din er rustet for det klimaet vi lever i.


Prosjektbolig

Som forhandler av Systemhus har vi tilgang til flere prosjektboliger. Vi har bygget flere leilighetsbygg - både som totalentreprenør og som underleverandør. Vi har flere egne prosjekter på blokken - ta gjerne kontakt dersom du drømmer om å flytte inn i ny bolig, det være leilighet, enebolig, tomannsbolig eller du ønsker deg en hytte.


Næringsbygg

Av næringsbygg har vi bygget skoler, barnehager, omsorgsboliger, mediahus, tribuneanlegg, garderober etc. Som en allsidig og fremoverlent aktør, tar vi stadig nye oppdrag som gir oss bred erfaring fra ulike bygningstyper.