Kvalitet - Trygghet - Lagspill

Siden 2002 har vi vokst jevnt og trutt, både i ansatte og omsetning.

Straume Mesterbygg AS er en lokal bedrift på Sotra med kontor og produksjonshall på Straume. Siden oppstartsåret 2002 har vi økt betraktelig, og i dag er vi 48 ansatte.      Vi har byggmestere, blikkenslagermester, faglærte tømrere og blikkenslager, hjelpearbeidere og lærlinger, i tillegg til administrasjonen som består av prosjektledere, selger og adm.medarbeidere.  

Som byggmesterbedrift er vi godkjent "Mesterbedrift", vi har Sentral godkjenning, og vi er godkjent som lærebedrift.

Siden 2003 har vi vært Systemhusforhandler på Sotra, Øygarden, Askøy og Bergen-Vest. Systemhus er en av Norges største huskjede og byr på flere ulike hustyper. Vi har bygget en mengde varianter av Systemhus for våre kunder. Vi kan levere hustypene som ferdighus i katalog eller som tilpassede varianter.


Våre dyktige prosjektledere har lang erfaring og håndterer prosjekter med stø hånd og faglig tyngde. Internt har vi gode diskusjoner og er stadig ute etter de beste løsningene for våre kunder. Sammen ønsker vi at kvalitet, trygghet og lagspill står i fokus.

Kvalitet fordi vi er opptatt av å levere gode prosjekter til kundene og sluttbrukerne. Dette gir både oss og kundene våre trygghet i byggeprosessen og etter ferdigstillelse. Lagspill fordi vi er et team bestående av engasjerte medarbeidere som ønsker det beste for våre kunder. Vi jobber sammen både internt, med våre leverandører og samarbeidspartnere - og ikke minst med våre kunder.

Tilfredse kunder

I 2016 fikk vi 100% score i kundetilfredshetsmåling utført av Prognosesenteret. Dette ga oss førsteplassen for "Årets mest tilfredse kunder" på EAT-markedet (for enkeltkunder som har egen tomt) i en måling utført blant 1 000 bedrifter. Stolte og ydmyke takker vi våre kunder som ga oss toppscore!          

                       

Hvem jobber i Straume Mesterbygg AS?

Vi har et flott team bestående av engasjerte og dyktige byggeledere, byggmestere, svenner, tømrere, blikkenslagere, hjelpearbeidere og lærlinger. Nedenfor finner du oss som jobber i administrasjonen.

Powered by Froala Editor

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Hva sier våre kunder om oss?

Vi er helt avhengige av fornøyde kunder, og her forteller noen av våre kunder, hvordan de har opplevd oss:

Våre samarbeidspartnere

Etter flere år i bransjen, har vi knyttet til oss flere gode samarbeidspartnere. Dette er blant annet firma med lokal tilknytning, akkurat som oss, og med ansatte som vi vet setter kunden i fokus. 

Som forhandler av Systemhus, er vi en del av Mestergruppen, som er et ledende bolig - og byggevarekonsern. Dette gir oss gode innkjøpsmuligheter, tilgang på stor faglig kompetanse og flere sparringspartnere.