• Prosjekter

Vi søker stadig nye tomteområder for å kunne tilby gode hjem og bomiljø. Sammen med våre samarbeidspartnere - til beste for våre kunder. 

Se alle våre boligprosjekt her.

soldOut
Bakkane Panorama - 35 leiligheter med vestvendt beliggenhet. Innglasset balkong og garasjeplass. Utsolgt!
35 nye leiligheter i Bildøyveien - vestvendt, utsikt, solrikt, garasjeplasser, kort vei til Sartor, varierte størrelser.

2 750 000 — 6 680 000 kr
Straume, Øygarden kommune, Norge
soldOut
Moderne leiligheter med garasje, sjøutsikt og gode solforhold på Foldnes!
Privat uteplass, derav 5 med egen romslig takterrasse! Utsikt mot sjø og gode solforhold. Parkeringskjeller med boder og plass til kajakken. Ta kontakt for mer informasjon.

kr
Foldnesvegen, Straume, Norge
soldOut
Moderne enebolig med takterrasse
På jakt etter enebolig i Foldnes/ Straume området? 2 minutter i bil fra Straume, skole og barnehage like i nærheten, kort vei til buss og enda kortere vei til flotte turmuligheter i Kyrkjevegen. Kontakt: trond@foldnesutbygging.no for mer informasjon.

5 200 000 — 5 500 000 kr
Foldnesvegen, Straume, Norge
soldOut
Kundetilpasset funkisbolig
Bygget for kunde med egen tomt. Omtegnet Bremnes fra Systemhus.

0 — 0 kr
Straume, Norge
soldOut
Moderne enebolig med takterrasse og integrert garasje
En moderne og stilfull enebolig med utleiedel og integrert garasje. Tomten er skrå, med god plass til biloppstillingsplass, uteområde og kjørbar gangvei til hovedetasjen. Direkte adkomst fra garasje til hovedbolig. Stor takterrasse med flotte solforhold.

0 — 0 kr
Straume, Norge
soldOut
Tradisjonell bolig med store vinduer
Denne boligen ligger i idylliske omgivelser i Sund. Kunden ønsket et omtegnet Furuli fra Systemhus, der vi har økt størrelse på vinduer og etasjehøyde i 1. etasje.

0 — 0 kr
Telavåg, Norge